Oklamali 85 ročného muža, ukradli kolesa s pneumatikami

24.11.2006 Celý región

Humenskí policajti začali včera trestné stíhanie pre prečin podvodu, ktoré sa dopustili traja doposiaľ neznámi páchatelia.
Dvaja muži a jedna žena oslovili včera na Ševčenkovej ulici v Humennom 85 ročného miestneho obyvateľa s tým, že ich priateľ leží v nemocnici po ťažkej nehode a potrebujú zaplatiť lekárovi za operáciu, pričom majú len americké doláre. Muž ich zavolal k sebe domov a dal im 14 000. - Sk a oni nechali ako zálohu dámsku kabelku, v ktorej mali byť doláre. Peniaze sľúbili vrátiť do dvoch hodín avšak doposiaľ tak neurobili a po otvorení kabelky poškodený zistil, že je prázdna a žiadne doláre v nej nie sú.

Ukradli kolesa s pneumatikami:
Sabinovskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do jednej z garáži na Komenského ulici v Sabinove, ku ktorej došlo v noci zo stredy na štvrtok.
Zatiaľ neznámy páchateľ rozbil na garáži sklobetónové tvárnice, vošiel dnu a ukradol odtiaľ štyri hliníkové kolesa aj s pneumatikami. Poškodenej majiteľke vznikla celková škoda 22 000. - Sk.
Ku krádeži kolies došlo aj na Sibírskej ulici v Prešove. Počas včerajšieho dňa sa zatiaľ neznámy páchateľ vlámal do jednej z pivníc a ukradol z nej štyri kolesa s pneumatikami. Celková škoda bola v tomto prípade vyčíslená na 15 500. - Sk. Prípad vyšetrujú prešovskí policajti.
 

Vyberte región

mark